Marknadsföreningen
i Sundsvallsregionen

Så kommer du igång med ditt hållbarhetsarbete

september 2 @ 11:30 13:00

Hållbarhet

Hållbarhet är en av de viktigaste frågorna i vår tid – en utmaning men också en affärsmöjlighet. Ett företag som drivs på ett hållbart sätt använder resurserna mer effektivt, får stärkt konkurrenskraft och står bättre rustade inför framtiden. Som företagare är det alltså viktigt att man förstår vilka globala risker och möjligheter som finns, samt hur de påverkar affärsverksamheten på kort och lång sikt. Att ha kontroll över sin leverantörskedja är en stor utmaning för dagens företag som präglas av globalisering, digitalisering och ett högre krav på hållbarhet.

Ett strategiskt hållbarhetsarbete gör det lättare att:

  • locka duktiga medarbetare
  • attrahera kunder
  • vinna förtroende hos investerare
  • ha nöjda ägare
  • upprätthålla långvariga och goda leverantörskontakter
  • hantera krav från stat och kommun
  • ha goda relationer med media 

Vi välkomnar dig till detta spännande lunchseminarium där vi bjudit in Hanna Lindström, hållbarhetsrådgivare på Grant Thornton.

110kr 110 kr för medlemmar och 150 kr för gäster

Medlemsaktivitet: Bangolftävling

augusti 25 @ 17:00 20:00

Bangolf

Välkommen till vår årliga och populära bangolftävling på Skönsbergs Minigolf. Samling 17:30-17:50. Tävlingen startar klockan 18:00.

Vi bjuder på korv med bröd, kaffe samt valfri god dryck till maten!

Antal platser är begränsade, först till kvarn.

Vem står på prispallen i år? Varmt Välkomna!

Sommaravslutning på BLOCO

juni 17 @ 11:30 13:00

Marknadsföreningen bjuder in till sommaravslutning och lyxlunch på BLOCO. Den som har möjlighet stannar kvar på LUS (Lunch Utan Slut) och fortsätter att mingla och nätverka. Inled sommaren med kall Corona (självklart även alkoholfritt alternativ), smakbomber, rökt och kryddigt. Givetvis ingår även kaffe och kaka. Du betalar 175kr kr som medlem och 225 kr som gäst. Medlemspriset är subventionerat av Marknadsföreningen.

Under lunchen träffar vi GIF-bossen Thomas Litström som berättar om säsongen. På plats är även Andreas Skoglund från Svenska Cornholeföreningen som kommer att genomföra en lekfull cornholeturnering. Adrian Wahlström uppdaterar oss om Sundsvalls kvartersteaters familjeföreställningar på Norra Berget i sommar. Vi kryddar lunchen med att lotta ut fina vinster bland samtliga lunchdeltagare.

175kr kr för medlemmar och 225 kr för gäster

ÅRSFEST 2022

maj 20 @ 18:00 23:00


Välkommen på årsfest 2022 på Quality Hotel Sundsvall den 20 maj!

Biljettpris 795 kr. I biljettpriset ingår underhållning med såväl livemusik av det populära showbandet The Crew, spännande quiz och DJ Johnny Helenius. Dessutom blir det välkomstdrink, dryck till förrätt och varmrätt, 3-rätters supé, kaffe och avec.

Vi korar Årets Marknadsförare och självklart får du inte missa vårt traditionella lotteri där vi laddat upp med många fina priser där intäkterna går till välgörande ändamål som i år blir Ukrainahjälpen Filippus.

Betalning: Faktura som ska betalas inom 10 dagar skickas till beställaren efter anmälan. Betalning till BG 5493-4773. Då antalet platser är begränsat släpps de till kölista om betalning inte sker i tid.

Klädsel: Kavaj

PASSA PÅ att bli festsponsor! Läs mer här!

Techtrenderna som formar Sundsvall

maj 13 @ 11:30 13:00

NY PLATS! Centralen (fd. casinohuset)

Andreas Killander tar med sig kollegan Oskar Kalmaru från byrån i Stockholm för ett spännande samtal.

Oskar Kalmaru har arbetat med techbolag i 15 år, i Sverige och i Silicon Valley. Idag är han rådgivare på Gullers Grupp och arbetar med strategi och analys för svenska och internationella techbolag. Han intervjuas på scenen av Andreas Killander, också från Gullers Grupp men dessutom ena halvan av en av Sveriges populäraste poddar inom tech, innovation och hållbarhet. Det blir ett samtal om de stora makrotrenderna som formar techvärlden och hur techvärlden formar Sundsvall.

110 kr för medlemmar och 150 kr för gäster

NÖJESÅRET 2022

april 1 @ 11:30 13:00

sundsvallsregionen

Vi hämtar igen oss efter en pandemi och återgår till ett mer normalt samhälle. Sundsvallsregionen kickar igång med gamla kända evenemang och aktörer såväl som med nya stjärnor på himlen.

Vad kan vi förvänta oss för nöjen under 2022?  

Har något beteendemönster hos publiken förändrats sedan innan pandemin?

Hur ser samverkan ut mellan arrangörer, stadens krogar och hotell?

Det och mycket mer får vi ta del av på ett energifyllt lunchmöte med spännande gäster på scenen. Bland annat träffar vi arrangörerna för Torgfesten, Sensommar, Centralen, Bloco, Sommarmusik i Galtström, Söråkers Folkets Hus och Sundsvall Bjuder.
Programmet uppdateras löpande. Håll utkik!

Varmt välkommen till Quality Hotel Sundsvall.

110kr 110 kr för medlemmar och 150 kr för gäster

Sundsvallsregionens väg framåt

mars 4 @ 11:30 13:00

framtid

Varmt välkomna på årets första lunchmöte med Marknadsföreningen!

Vi får ta del av ett spännande och framåtsyftande panelsamtal om Sundsvallsregionens väg framåt med fokus på unga entreprenörer, etableringar och jobb till regionen. Moderator: Kjell Carnbro.

Panelen består av:

Stefan Dalin (S) kommunstyrelsens ordförande, Timrå Kommun

Bodil Hansson (S) kommunstyrelsens ordförande, Sundsvalls Kommun

Matts Nyman Vd på Bizmaker

Agnes Lindberg Tf regionchef, Ung Företagsamhet

Lotta Uvhage, Företagarna

Årets Unga Företagare

Dekan Hans-Erik Nilsson, MIUN

110kr

Quality Hotel Sundsvall

Innovation, kommunikation och inspiration

3 december, 2021 @ 11:30 13:00

Vad har de företagen VOYD och INDIVD gemensamt? De har världsunika produkter/tjänster och finns båda i Sundsvall med hela världen som marknad. På dagens lunch får vi ta del av deras spännande företagsresa från idé till färdigt koncept och hur de genom design och teknik skapar nya möjligheter för användarna. Vår moderator Kjell Carnbro samtalar med Mikael Bergström, en av grundarna och operativt ansvarig på VOYD samt Fredrik Hammargården som är Produktägare på Indivd. Välkommen att inspireras av spännande innovationer!

Agnes Larsmarker på företaget Fröken Fräken blev Årets Företagare och dyker också upp på scenen!

Vi ses på Quality Hotel Sundsvall

Hur måste vi tänka annorlunda för att hänga med in i framtiden?

Vad har vi lärt oss under pandemin? Hur kommer arbetets organisering att förändras? Kommer vi se en skillnad mellan generationerna i attityd till kontorsarbete?

Det finns ett antal frågor som hänger i luften nu när restriktioner och råd förändras eller tas bort. Så det är ett bra läge att stämma av vad vi lärt oss under 1,5 år av pandemi.

Vi vill dela med oss av våra erfarenheter och lärdomar från vår egen koncern, DWOQ, som har 80 anställda. Vi har även med oss samlade erfarenheter via vår konsultverksamhet, XUQ Consulting, baserat på kundföretagens erfarenheter.

Vi har sammanställt alla erfarenheterna och vi kan därför presentera en bild av hur vi bedömer att balansen arbete – liv och fördelningen hemarbete – kontorsarbete kan komma bli.

Vi som presenterar är Emma Beck-Friis, VD DWOQ Sthlm och Fredrik Dansk, konsult från XUQ.

Under lunchen vill vi först presentera vår bild och våra erfarenheter för att därefter fortsätta med diskussion. Ämnet berör många och därför är diskussionen om konsekvenser av hur framtida arbetsorganiseringen ett viktigt ämne.

Vi ses hungriga på lunch och ny information!

105kr per person

12 november, 2021 @ 11:30

Hur skapar vi tillväxt i Sundsvallsregionen – ett spännande snack med Sundsvall & Timrå.

1 oktober, 2021 @ 11:30 13:00

Eva Nyh Hederberg och Annelie Axelsson

Sverige består av 21 regioner med skiftande behov och förutsättningar. Hur stärker vi vår lokala och regionala konkurrenskraft här hos oss? Vi samtalar med Eva Nyh Hederberg, VD för Näringslivsbolaget i Sundsvall samt Annelie Axelsson, Näringslivschef i Timrå. Moderator: Kjell Carnbro.

Vägen till ett starkt företagsklimat, fler jobb till regionen, en levande landsbygd och bostadsfrågan är bara ett axplock av vad vi får lyssna till på denna spännande lunch. Vi träffas på Quality Hotel Sundsvall. Lunchen betalar ni i receptionen vid ankomst. Medlemmar i Marknadsföreningen får gärna ta med en gäst. Begränsat antal platser. Först till kvarn.

105kr per person

Den här webbplatsen använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen på vår hemsida. Mer information.